Produktnyheter, kundcase och tips från oss bakom Timekeeper


Publicerad 6 aug 2019

Produktnytt! Arbetspass och förfrågningar - för bemanningsföretag eller dig med extrapersonal

Under våren lanserade vi ett nytt stöd i planeringskalendern som ger dig möjlighet att skapa arbetspass för en eller flera personer samtidigt. Ett arbetspass, till skillnad från en allmän händelse i kalendern, kan även lämnas som ett öppet pass (när du vet vad kunden vill ha gjort, men inte riktigt vet vem som ska göra jobbet). Du kan skicka förfrågningar till personer med rätt kompetens för arbetspasset och därefter bemanna i takt med att svar kommer in.


Se vilka som svarat och bemanna passen

Förfrågningar skickas både som pushnotiser och e-post. Vid svar får du notiser tillbaka och kan sedan på varje pass se vilka som visat intresse. Bemanna enkelt och få en överblick på medarbetarnas pass i planeringskalendern.


Tidrapportera direkt från varje arbetspass

I kommande uppdateringar så kommer vi även göra det möjligt för varje medarbetare att tidrapportera alla arbetspass automatiskt. När ett pass är klart så kan passet markeras som klart för tidrapportering, vilket skapar en tidregistrering (som såklart också går att redigera i efterhand vid avvikelser, precis som om det hade registrerats på vanligt sätt)Vill du veta mer om detta?

Kontakta oss arrow_right_alt

Följ oss för tips och nyheter på sociala medier:

Timekeeper på Facebook Facebook Timekeeper på LinkedIn LinkedInFler inlägg...
23 sep 2022

Ny kvittomodul
22 feb 2021

Ny app i butikerna!