Produktnyheter, kundcase och tips från oss bakom Timekeeper


Publicerad 25 maj 2022

Flexibel kundimport, flera projektledare och support-funktion i appen


Säkerställ att rätt tid rapporteras in

Sedan 2017 är Timekeeper det ledande verktyget för enkel tidrapportering.
Med de funktioner som släpps idag tar vi ytterligare ett steg för att underlätta och förbättra tidrapporteringen för dig och dina kollegor.

Nyheter på Webben

Flexibel kundimport

Sedan länge har du kunnat importera kunder från ditt ekonomisystem till Timekeeper. Men ibland har du kanske bara behov av att överföra någon eller några av kunderna? I och med den uppdatering som släpps idag kan du själv bocka i och välja vilka kunder som ska importeras.

Flera projektledare

Att välja projektledare på varje projekt är en grundfunktion i Timekeeper. I samband med sjukdom eller i större projekt finns oftast behovet av att kunna ha mer än en projektledare. Vi lanserar nu möjligheten att ha upp till tre projektledare samtidigt per projekt.

Påminn ansvariga för attestering

Företag med många arbetsledare och personalansvariga har ofta saknat en enkel och snabb översikt samt påminnelsefunktion för tider som är inskickade men ej attesterade. En nyhet i Timekeeper nu är påminn-funktionen där du bland annat kan se hur många rapporter som finns kvar att hantera per attesteringsansvarig och möjligheten att skicka ut påminnelse till dessa.

Nyheter i appen

Förhandsgranska foton och filer (projekt och uppgifter)

Arbetar man mycket med foton och dokument i uppgifter på projekt i appen så krävs det en del lagringsutrymme i mobilen för att kunna hämta ner dessa. I och med den senaste uppdateringen av Timekeeper-appen kan du öppna och förhandsgranska dina bilder utan att behöva ladda ned dem. 

Smidig support-funktion

Dyker det upp några funderingar vid användning av mobilappen kan du nu enkelt lufta dina frågor med oss på supporten. Genom att klicka på ”min profil” (högst upp till höger i appen) och därefter välja ”Support” så skapas ett mail i din mobil där du kan skriva in ditt ärende och skicka till oss på supporten. Vill du veta mer om detta?

Kontakta oss arrow_right_alt

Följ oss för tips och nyheter på sociala medier:

Timekeeper på Facebook Facebook Timekeeper på LinkedIn LinkedInFler inlägg...
23 sep 2022

Ny kvittomodul
22 feb 2021

Ny app i butikerna!