Produktnyheter, kundcase och tips från oss bakom Timekeeper


Publicerad 6 okt 2021

Kundcase: Training Season - "En styrka i Timekeeper är att våra anställda kan tidredovisa på olika sätt"

Med ett holistiskt synsätt erbjuder Training Season träningskurser och spabehandlingar för både företag, föreningar och privatpersoner. De är nöjda Timekeeper-kunder sedan många år tillbaka, Niclas Mårtensson som är bolagets grundare berättar mer:

"Timekeeper har gett oss betydligt bättre kontroll. En annan styrka i Timekeeper är att våra anställda kan jobba på olika sätt beroende på vad man föredrar. Själv använder jag timern väldigt mycket och stämplar in och ut med den. Samtidigt har jag många anställda som gör tvärtom och går in efter dagens slut och registrerar tid." - Niclas Mårtensson Grundare - Head Manager - Uthållighetsspecialist – Expansion Manager


Berätta lite om dig själv och er verksamhet?

"Vi är ett företag som både håller på att expandera och segmenterar oss samtidigt mot olika delar. Vi håller på att brytas upp i tre olika bolag där det första jobbar med bemanning mot spaanläggningar i hela Sverige. Det andra bolaget går rent in på den digitala marknaden med träning online på olika sätt. Det tredje bolaget kommer att starta upp ett spa i Falun."


Hur jobbade ni innan Timekeeper?

"Innan Timekeeper använde vi oss utav en delad kalender där vi lade in tider kors och tvärs. Folk råkade redigera varandras tider lite då och då och det blev alldeles för bökigt när vi växte som bolag. Det fungerade när vi var färre men när vi började närma oss 20 anställda var det katastrof."


Hur jobbar ni konkret i Timekeeper idag?

"Vi använder större delen av verktyget med såväl tidsrapportering som artiklar och utlägg kopplat mot faktura och lön. Planeringsfunktionen använder vi idag som personalliggare gentemot försäkringsbolagen för att kunna hänvisa att vår personal har varit bokad den här dagen si och så här mycket. Alla våra större kunder är kopplade mot projekt och därför har vi även fått stor användning av funktionerna i projektmodulen. Gällande lön arbetar vi med attestering, har någons lön varit felaktig har vi enkelt kunnat gå in och redigera det. "


På vilket sätt förbättrar Timekeeper er verksamhet?

"Timekeeper har gett oss betydligt bättre kontroll. En annan styrka i Timekeeper är att våra anställda kan jobba på olika sätt beroende på vad man föredrar. Själv använder jag timern väldigt mycket och stämplar in och ut med den. Samtidigt har jag många anställda som gör tvärtom och går in efter dagens slut och registrerar tid. "

 


Något tips till andra bolag som funderar på att köra i gång med Timekeeper?

"Lönesättning på tjänst, det var vi väldigt sena med. Administrativt arbete samt tjänster i form av spa och personlig tränare genererar olika löner hos oss. Jobbar man administrativt ska de ha en lön men jobbar de ute på fält gör vi exempelvis ingen skillnad på om man är manager eller spaterapeut, då är det spalön som gäller. För att lönen ska bli korrekt måste därför aktiviteterna kopplas till rätt tidkod.  "Vill du veta mer om detta?

Kontakta oss arrow_right_alt

Följ oss för tips och nyheter på sociala medier:

Timekeeper på Facebook Facebook Timekeeper på LinkedIn LinkedInFler inlägg...23 sep 2022

Ny kvittomodul
22 feb 2021

Ny app i butikerna!