Produktnyheter, kundcase och tips från oss bakom Timekeeper


Publicerad 26 okt 2022

Kvitton och utlägg med automatisk bokföring, utbetalning och vidarefakturering

Sedan 2017 är Timekeeper det ledande verktyget för enkel tidrapportering.
Med de funktioner som släpps idag tar vi ytterligare ett steg för att underlätta och förbättra tidrapporteringen för dig och dina kollegor.

Timekeeper

Använd ditt vanliga kort, swisha eller betala kontant – Timekeepers helt nya kvittofunktion hanterar alla betalningssätt.

Kvittofunktionen kostar inget extra utan ingår i det paket du redan betalar för.

Här får du hjälp att komma igång med din kvittoregistrering »

Ekonomi & Företag på Kistamässan

Tack för alla trevliga besök!
Många nya kunder besökte oss men vi vill rikta ett särskilt tack till er befintliga kunder som tog er tid att besöka vår monter. Vi fick med oss riktigt bra feedback och förslag på kompletterande funktioner för att kunna fortsätta vara ett ledande tidrapporterings­system.

Nya funktioner och uppdateringar

Inom kort kommer en uppdatering av appen ut i appbutikerna. Den här gången är det mindre saker som åtgärdats, bland annat har vi förbättrat hur händelser och arbetspass ser ut i appens kalender. Vi har också förbättrat prestandan i projektvyn på webben. 

 

Årliga kundundersökningen ger oss konstruktiva förbättringsförslag

Vi gjorde nyligen en kundundersökning som bland annat visar att de flesta av Timekeepers kunder gärna rekommenderar oss till en kollega. Det gläder oss naturligtvis.

En fråga i undersökningen gällde förbättringsförslag. Av svaren framgår att många användare efterfrågar möjligheten att kunna lägga till kvitto i systemet och därför är det extra roligt att vi nu lanserat kvitto-funktionen.

Kundundersökningen genomförs årligen och syftar till att ta reda på hur ni som kunder upplever vårt system. Utifrån de önskemål som framgår i undersökningen och i andra kontakter med dig som användare försöker vi ständigt utveckla Timekeeper. Tack till alla er som fyllde i enkäten!Vill du veta mer om detta?

Kontakta oss arrow_right_alt

Följ oss för tips och nyheter på sociala medier:

Timekeeper på Facebook Facebook Timekeeper på LinkedIn LinkedInFler inlägg...
23 sep 2022

Ny kvittomodul
22 feb 2021

Ny app i butikerna!