Produktnyheter, kundcase och tips från oss bakom Timekeeper


Publicerad 23 jan 2024

Löneunderlagen direkt in i ditt BL Lön Plus

Sedan 2017 är Timekeeper det ledande verktyget för enkel tidrapportering.
Med de funktioner som släpps idag tar vi ytterligare ett steg för att underlätta och förbättra tidrapporteringen för dig och dina kollegor.

Lönedata rakt in i BL Lön

Med vår nya löneintegration kan du enkelt föra över löneunderlag direkt från Timekeeper till ditt BL Lön Plus.
Allt om löneintegrationen hittar du på följande hjälpsidor:

Lön »
Integration BL Lön Plus »Lär dig mer om Timekeeper

Vi har precis lanserat nya manualfilmer där du steg för steg får lära dig det mest grundläggande om bland annat integrationer, uppsättning, tidrapportering, fakturering, lön och hur du aktiverar ditt konto.

Se filmerna som en resurs du kan plocka fram när du behöver veta mer om någon funktionalitet i Timekeeper, oavsett vilka kunskaper du har i systemet sedan tidigare.

Filmerna fungerar utmärkt även för dig som inte jobbar i Björn Lundéns program. Men tänk på att det kan förekomma vissa avvikelser beroende på vilket ekonomi- eller lönesystem du använder.   

Timekeeper filmer »Nyheter i appen

Förbättrad veckoplanering

Precis som tidigare kan du som administratör pendla mellan era olika användare i planeringen. Nytt i appen är att du nu kan se samtliga användares veckoplanering i en och samma översikt. 

Flexsaldo

Nu behöver du inte längre logga in på webben för att få koll på ditt flexsaldo. I vyn ”Hem” i appen får du snabbt koll på ditt saldo genom att klicka in på din profil uppe till höger.  

Ny filtrering under material

Artiklar som registreras på uppgifter syns nu under rubriken Material på varje projekt. Dessutom finns nu olika filterlägen i denna vy där du kan välja mellan att se alla artiklar, endast EDI-artiklar eller bara uppgifts-artiklar. Vill du veta mer om detta?

Kontakta oss arrow_right_alt

Följ oss för tips och nyheter på sociala medier:

Timekeeper på Facebook Facebook Timekeeper på LinkedIn LinkedInFler inlägg...
23 sep 2022

Ny kvittomodul
22 feb 2021

Ny app i butikerna!