Produktnyheter, kundcase och tips från oss bakom Timekeeper


Publicerad 23 okt 2018

Kundcase: Nu får Vemhus Bygg AB snabbt ut tydliga rapporter på arbetad tid och frånvaro, sammanställningar per projekt och tillägg för enkel vidarefakturering

Vemhus Bygg AB är ett företag med kontor och huvudanläggning i Vemhån, med hela Härliga Härjedalen som arbetsplats. Sedan slutet av 1980-talet är företaget ett i Härjedalen väletablerat byggföretag med en stabil stab av duktiga, lokala medarbetare. Företaget har många kompetensområden och har med hjälp av seriösa underentreprenörer möjlighet att ta sig an totalentreprenader.


"Vi är ett bygg- och entreprenadföretag med ett gäng snickare samt en maskinpark med grävmaskiner och lastbilar. Vi bygger t.ex. nya hus i lösvirke, inreder monteringshus, invändiga och utvändiga renoveringar samt även en del byggnadsvård. Vi utför de flesta markjobb som att planera och göra grunder, gräva avlopp, infiltration, vägar, parkeringar och även vinterväghållning. "
- säger Kristina Stensson-Larsson på Vemhus Bygg.


Bland företagets kunder finns bl.a Skistar och beroende på säsong varierar antalet anställda mellan 10-20 personer, vilket också ställer krav på smidig och strukturerad rapportering av arbetstid och fakturaunderlag.

Hur jobbade ni innan Timekeeper?

"Innan Timekeeper hade vi pappers tid-lappar som personalen fyllde i och lämnade in på lite olika ställen vid lite olika tidpunkter med varierande handstilar. Dessa sammanställde vi i Excel ark arbetad tid per projekt samt förde in manuellt i löne-programmet.

Hur funkar allt nu?

Efter Timekeeper har vi sett att fler lämnar in sina tider mer regelbundet, ofta dagligen. Vi slipper tappa bort tidlappar och de behöver inte åka ner på kontoret bara för att lämna sina rapporter.

Vi får snabbt ut tydliga rapporter på arbetad tid och frånvaro, sammanställningar per projekt och eventuella tillägg för enkel vidarefakturering. Vi har också en förhoppning att vi skall kunna föra in tiderna via fil i löne-programmet men dit har vi inte kommit än." avslutar Kristina

 Vill du veta mer om detta?

Kontakta oss arrow_right_alt

Följ oss för tips och nyheter på sociala medier:

Timekeeper på Facebook Facebook Timekeeper på LinkedIn LinkedInFler inlägg...
23 sep 2022

Ny kvittomodul
22 feb 2021

Ny app i butikerna!