Produktnyheter, kundcase och tips från oss bakom Timekeeper


Publicerad 23 sep 2022

Ny kvittomodul

Sedan 2017 är Timekeeper det ledande verktyget för enkel tidrapportering.
Med de funktioner som släpps idag tar vi ytterligare ett steg för att underlätta och förbättra tidrapporteringen för dig och dina kollegor.

Timekeeper

I Timekeeper har du alltid kunnat registrera dina utlägg för att få med dessa i lönekörningen och få tillbaka pengarna på lönen, men kvittot har fortfarande krävt administration och manuell hantering. Med Timekeepers kvittomodul kan du bland annat:

  • Ta foto på kvitto
  • Hantera både privata och företagets utlägg
  • Få automatisk momsuträkning på utläggen/köpen
  • Få utläggen/köpen automatisk bokförda i ditt ekonomisystem Fortnox, Björn Lundén, Visma
  • Vidarefakturera utlägget
  • Betala ut ersättning på lön eller separat utbetalning

Ni behåller de betalkort som företaget redan har, ingen koppling ska göras eller behövs mot dessa. Det innebär att alla utlägg betalas på samma sätt som tidigare – med kontanter, Swish eller kort, som ett eget utlägg eller med företagets kort.


Timekeeper skickar kvitton rätt in i bokföringen, lön och fakturaunderlag.

Kvittomodellen kostar ingenting extra i Timekeeper, utan ingår i det licenspris du redan betalar!

För att aktivera kvittomodulen går du in under inställningar i Timekeeper och väljer ”Vill kunna registrera kvitton”. Du hittar mer information på våra hjälpsidor » .

Nyheter på Webben

Som administratör får du via webben full kontroll på alla registrerade kvitton. Du lägger själv upp de kategorier som ska finnas tillgängliga samt sätter regler för om deltagare krävs (vid t ex representation) eller om kvitton i en viss kategori alltid ska vidarefaktureras till slutkund, vilket är smidigt när t ex konsulter som bor på hotell och liknande gör utlägg. Självklart kan du välja att vidarefakturera mot exakt kvittobelopp, med påslag i procent eller med ett fast belopp. I Kvittorapporten får du en tydlig översikt och kan både filtrera, söka och sortera efter ditt behov. Givetvis kan användare som registrerar sin tid via webben också lägga till sina kvitton.

Nyheter i appen

Här laddar användaren enkelt upp kvitton eller tar kort på kvittot, väljer kategori samt projekt och registrerar utlägget.


Betala som du brukar, med kontanter eller ditt vanliga kort. Registrera i Timekeeper, få exakt översikt och kontroll.

Här får du hjälp att komma igång med din kvittoregistrering »

 

 Nyheter för dig
inom VVS-branschen

Vi på Timekeeper fortsätter att lägga till grossister för EDI i systemet. Senaste tillskottet är Lundagrossisten som du nu kan få aktiverat på ditt konto.Sedan tidigare har vi även koppling mot följande grossister:Vill du veta mer om detta?

Kontakta oss arrow_right_alt

Följ oss för tips och nyheter på sociala medier:

Timekeeper på Facebook Facebook Timekeeper på LinkedIn LinkedInFler inlägg...
23 sep 2022

Ny kvittomodul
22 feb 2021

Ny app i butikerna!