Produktnyheter, kundcase och tips från oss bakom Timekeeper


Publicerad 30 sep 2021

Snabbare laddtider, smartare sortering och möjlighet att skapa upp artiklar i ditt ekonomisystem direkt vid fakturering

WebbenSnabbare laddtider

Vi har den senaste tiden arbetat hårt med prestandaförbättringar. Du märker det tydligast i hantering och hämtning av projekt samt uttag av data i dina rapporter.


Skapa nya artiklar i ditt ekonomisystem - direkt från Timekeeper

Aktivera funktionen "Skapa upp artiklar från fakturaunderlaget till ditt ekonomisystem". Du hittar denna funktion i dina företagsinställningar under "Fakturering".

VIKTIGT! Säkerställ att du inte har "Ersätt artikelnummer vid fakturering" för EDI aktiverat vid skapandet av fakturan.I rapportvyn eller direkt i fakturavyn väljer du som vanligt vad du önskar fakturera. Välj att skapa en faktura i ditt ekonomisystem under "Skapa faktura".Artiklarna listas och vid klick på "Skapa faktura" kommer Timekeeper skapa upp de artiklar som inte redan finns i ditt ekonomisystem. (Längst ner i tabellen finns ett snabbval för att smidigt kunna avaktivera denna funktion.)
 Ditt sorteringsval är sparat

Vill du alltid ha dina projekt i nummerordning eller kanske sorterade efter vem som är tilldelad projektledare? Din valda sorteringsordning på tabeller (ex. projektlistan) sparas på din användare och kommer att kommas ihåg nästa gång du använder Timekeeper.

Vill du veta mer om detta?

Kontakta oss arrow_right_alt

Följ oss för tips och nyheter på sociala medier:

Timekeeper på Facebook Facebook Timekeeper på LinkedIn LinkedInFler inlägg...23 sep 2022

Ny kvittomodul
22 feb 2021

Ny app i butikerna!