Produktnyheter, kundcase och tips från oss bakom Timekeeper


Publicerad 3 jul 2018

Produktnytt! Upplåsta vyer i webbversionen för användare, detaljerad arbetsledarattest och fler format på löneunderlag

Vi arbetar ständigt med att utveckla Timekeeper och dess funktioner. I detta inlägg berättar vi om några nyheter som vi tror att du som konsult, arbetsledare eller löneansvarig kommer ha nytta av.

Upplåsta vyer i webbversionen för användare

- Planeringsvyn, som användare kan man nu se andra i samma projekt som man själv är tilldelad, och man kan också planera om sig själv i dessa projekt.
- Löneunderlagsvyn, se och skriv ut eller exportera ditt kompletta löneunderlag, använd Excelexporten om du jobbar som konsult och måste registrera din tid i andra system.
- Projektvyn, nu får du full koll på de pågående projekt som du själv är involverad i, se din tid i förhållande till totaltid, skapa upp projekt mm.

Detaljerad arbetsledarattest

Arbetsledarattesten är nu detaljerad samt summerad per dag i aktuellt projekt, dessutom döljs alla medarbetare som den inloggade arbetsledaren inte är arbetsledare för i något projekt. Arbetsledaren ser nu:

- vilken aktivitet som utfört i projektet
- om den är debiteringsbar, visas med texten (deb) efter aktivitetens namn
- summor för utlägg och ev. sålda artiklar.

Nya löneunderlag

Debiterbar tid i %, både mot schematid och mot närvarotid presenteras i de nya löneunderlagen som du får ut om du väljer att exportera "Löneunderlag till Excel"Vill du veta mer om detta?

Kontakta oss arrow_right_alt

Följ oss för tips och nyheter på sociala medier:

Timekeeper på Facebook Facebook Timekeeper på LinkedIn LinkedInFler inlägg...
23 sep 2022

Ny kvittomodul
22 feb 2021

Ny app i butikerna!