Referenser

Kunder berättar

Här visar vi några av de företag och organisationer som använder Timekeeper och vad användarna själva tycker.


Vemhus Bygg AB

"Sammanställningar per projekt och eventuella tillägg för enkel vidarefakturering"

Efter Timekeeper har vi sett att fler lämnar in sina tider mer regelbundet, ofta dagligen. Vi slipper tappa bort tidlappar och de behöver inte åka ner på kontoret bara för att lämna sina rapporter. Vi får snabbt ut tydliga rapporter på arbetad tid och frånvaro, sammanställningar per projekt och eventuella tillägg för enkel vidarefakturering.

Kristina Stensson-Larsson, Vemhus Bygg, Vemdalen

Läs mer

AllaTiders Kompetenser

"Att det är kompatibelt med Fortnox gör det hela väldigt smidigt"

Idag jobbar vi uteslutande med Timekeeper som tidsrapporteringssystem. Vi skapar också upp i princip alla fakturaunderlag direkt från systemet, och varje kund är inlagd med sin specifika prislista. Vi sparar oerhört mycket administrativ tid och har fått en bättre överblick på kunderna och personalen

Jenny, AllaTiders Kompetenser AB, Örnsköldsvik

Läs mer

P. Entreprenad AB

"De anställda är bättre på att skicka in tid"

Det är enkelt både för Elina som fakturerar och för oss snickare på fältet. Vi sparar mkt tid och slipper tyda alla olika handstilar. Allt är samlat på datorn istället för i pärmar och alla är bättre på att skicka in sin tid.

Jonas, snickare på Pentab, Hudiksvall

SportAdmin i Skandinavien

"Håller koll på företagets interna tid"

Med Timekeeper håller vi enkelt reda på hur mycket tid varje person arbetar - och på vad vi lägger tiden. Vi använder både appen och webben för att registrera arbetspassen. Timekeeper är en väldigt lättanvänd lösning för att hålla koll på företagets interna tid.

Henrik Håkansson, SportAdmin i Skandinavien AB, Malmö

EKRAB Mur & Kakel AB

"Vi kan fakturera snabbare"

Timekeeper ger mig en tydlig sammanfattning över objekten vi arbetar med. Jag sparar mycket tid på att slippa ringa runt och fråga efter tidrapporter. Hela processen blir kortare och jag kan fakturera snabbare.

Anders Pfeifer, EKRAB Mur & Kakel